Diensten

DIENSTEN

 

Living The Light biedt een uitgebreid pakket aan als het neerkomt op dienstverlening. Tijdens het project Cabaret Magic werd Laurens aangesproken om een lege zaal van een volledige technische installatie te voorzien. Hierbij zat hij samen met de klant rond tafel en bekeek alle mogelijkheden. De eerste lichtplannen werden gemaakt en omgezet in realiteit. Diverse Lichtarmaturen werden opgehangen en geïnstalleerd om de lege zaal om te toveren tot een klein en gezellig theater.

 

Naast het inrichten van zalen zet hij ook zijn schouders onder diverse bedrijfsevenementen & lezingen. De nodige versterking van de spreker en de daarbij horende belichting is hierbij van groot belang. Het leuke aan bedrijfsevenementen is dat er nadien meestal nog een dj komt draaien om er een spetterend feest van te maken. Hierbij hoort dan ook de juiste sfeerverlichting en geluidsinstallatie.

 

Daarnaast stelt Laurens zijn kennis en ervaring ter beschikking voor diverse bedrijven en organisaties.Hij tekent lichtplannen uit en doet daarna de bediening tijdens het evenement. Hij was de lichtoperator op het castrohof tijdens Villa Pace. Daarnaast deed hij ook al licht voor diverse bands, The Movits, Tourist, Xl Band, The Vicious, Antwerp Gipsy Ska Orkestra,…

 

Kortom, Living The Light biedt vele mogelijkheden om uw evenement ten top te ondersteunen.